stoineff

Наводнение: Пътят за Созопол е блокиран, а колоната от коли стига до Атия.

Пътят за Созопол е блокиран, а колоната от коли стига до Атия.

 Вода е заляла пътя край бензиностанция „Петрол” на входа на Созопол. Транспортен хаос и край Черноморец, пътят за Созопол е затворен.

Самият кмет Добри Добрев е попаднал във водния капан, бил е в задръстването около 1 час, след което се е върнал обратно в Черноморец. И в момента в селището вали слабо. Има избили канализационни шахти.


До момента няма сигнали за сериозни щети или за бедстващи хора, съобщи за "Флагман" Добри Добрев.

От областното пътно управление – Бургас съобщават, че проливните дъждове са предизвикали наводнения на пътното трасе на път II 99, свързващ Бургас със Созопол. Наводнен е пътният участък в района между Атия и Черноморец в едната посока и между Созопол и Черноморец в другата посока. Засега град Черноморец е откъснат както от Созопол, така и в посока Бургас.

Наводнен е също и път III 992 между селата Росен и Веселие. От областна администрация призовават гражданите да запазят спокойствие и да се въздържат от пътуване в посочените направления през следващите няколко часа.

related

новини бг 4724116459200606577

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item