stoineff

Нов вид общуване чрез музика превзема лятото

Мария Илиева, Жана Бергендорф, Рафи, Криско, Павел & Венци Венц зарадваха своите фенове и приятели в социалната мрежа Facebook с уникални селфита и предизвикаха оживени разговори за най-горещите музикални хитове това лято. 

Те бяха първите, които се възползваха от новата, уникална възможност за комуникация, която Coca-Cola дава на потребителите си - "Ще ти го кажа с песен".
maria ilieva


Това лято емблематичното лого на компанията ще бъде заменено от фрагменти от песни, които пресъздават основните емоции в ежедневието на хората. Подбрани са общо 100 откъса от най-големите български и световни хитове на изпълнители като Rihanna, Fergie, 50 Cent, Pussycat Dolls, Cheryl Cole, David Correy, Део, Лео, Рафи, Играта, Криско, Лора Караджова, Ангел и Моисей, Дивна и други.Новите продукти с фрагмент от песен ще имат QR код, който ще препраща към дигиталната платформа Sayitwithasong.coke.com. Там потребителят ще може да чуе и види своя фрагмент под формата на 15-секунден аудио-визуален откъс и да го споделени чрез Facebook, Twitter, Instagram, Wine, WhatsApp и по имейл и да започне нов разговор чрез песен.

Това лято Coca-Cola дава нова уникална възможност на младите хора да общуват помежду си. Най-освежаващата безалкохолна напитка в света ще замени емблематичното си лого с текстове на песни, с което ще насърчи тийнейджърите да изразят себе си чрез музиката. Компанията твърдо вярва, че музиката е универсален език, който хората разбират и независимо дали става дума за общуване с приятели, близки или дори с непознати, с музиката всичко е по-лесно. Със своята свежа кампания „Ще ти го кажа с песен“ Coca-Cola ще помогне на тийнеийджърите да дадат воля на емоциите си, да общуват чрез силата на музиката и да преживеят своето най-забавно лято.
България е една от 22-те европейски държави, които стават част от новаторската инициатива. Общо 100 фрагмента от песни ще бъдат цяло лято на кеновете, бутилките от 500 мл. и стъклените опаковки от 250 мл. на Coca-Cola и Coca-Cola Zero. 54 са българските откъси, които са подбрани както от най-съвременните парчета, така и от златните хитове на няколко поколения. Другите 46 фрагмента са от световни англо-езични хитове. Песните са подбрани съвместно от Coca-Cola и партньорите й за България - Universal Music Group и Virginia records. Българските откъси от песни са селектирани от изпълненията на най-популярните и обичани артисти, сред които са Део, Лео, Рафи, Играта, Криско, Лора Караджова, Ангел и Моисей, Дивна и др. Rihanna, Fergie, 50 Cent, Pussycat Dolls, Cheryl Cole и David Correy са само част от световноизвестните музиканти, които също стават част от кампанията с някои от най-модерните си хитове. Всички избрани фрагменти отразяват основните емоции, които вълнуват и присъстват в живота на младите хора – щастие, приятелство, любов, училище и забавления.

Новите опаковки на Coca-Cola и Coca-Cola Zero не само ще зарадват потребителите със забавните цитати от песни, но ще им дадат възможност да започнат разговор със своите приятели в социалните мрежи. Всяка опаковка с песен има QR код, който ще препраща към дигиталната платформа Sayitwithasong.coke.com. Там потребителят ще може да чуе и види своя фрагмент под формата на 15-секунден аудио-визуален откъс и да го споделени чрез Facebook, Twitter, Instagram, Wine, WhatsApp и по имейл и да започне нов разговор чрез песен. Създаделите на „Ще ти го кажа с песен“ вярват, че именно този нов тип комуникация, наречен Еmotisong™, ще вдъхнови хиляди свежи летни приключения.

Най-активните посетители на сайта Sayitwithasong.coke.com ще имат и възможността да запишат уникални послания за своите приятели. Техните персонални кратки текстове ще бъдат трансформирани в музикален запис, преди да бъдат споделени чрез социалните медии.

related

Стоки и услуги 3297156824407970759

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item