stoineff

Турчин уби рокер в катастрофа на пътя Русе - Велико Търново

Моторист, член на русенския рокерски клуб „Тъндърс“ е загинал при катастрофа вчера вечерта към 19 часа, съобщиха от областната дирекция на МВР в областния център.

ПТП - то е възникнало на пътя Русе – Велико Търново, в района на гара Бяла. 36-годишният Иво с мотора си се движел в посока В. Търново.

При навлизане в ляв завой видял пред себе ТИР, който изпреварвал друг ТИР. В опита си да избегне сблъсъка навлязъл в десния банкет, машината поднесла и паднал на платното. При падането починал на място.

Изплашеният водач на турския ТИР, който изпреварвал на забранено за подобна маневра място, натиснал газта и тръгнал да бяга. По неофициална информация колеги на загиналия, които пътували заедно с него за Полски Тръмбеш, където се провеждал рокерски събор, подали сигнал на тел. 112 и тръгнали да гонят беглеца, съобщи rusenews.bg.

Органите на „Пътна полиция“ успели да го спрат едва в Русе, на бул. „България“, до разклона за с. Николово. Тогава станало ясно, че е турски гражданин, на 54 години. Причините за пътнотранспортното произшествие се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство.

related

Регионални 6544863489278571367

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item