stoineff

18 годишният Петър от Пазарджик загинал нелепо затрупан от пясъка в Несебър

Опасна игра на криеница е погубила 18-годишния Петър, който издъхна, след като бе затрупан от пясъка в Несебър. 

В петък между 15 и 16 часа приятели на Петър от пазарджишката езикова гимназия „Бертолт Брехт“ отишли на Южния плаж в Несебър и всеки от тях започнал да копае своя дупка в пясъка, правейки си по този начин убежище, пише "Флагман"

Докато тийнейджърите се забавлявали никой не усетил липсата на Петър. А той още в самото начало бил погребан жив от пясъка. 18-годишното момче, което е с видимо здрава физика е нямало сили да се измъкне от злощастната клопка, в която сам е влезнал минути по-рано. Едва към 16 часа момчетата започнали да го търсят, видели тунела, който е прокопал и как той се е срутил и опитали да го изровят. Докато успеят обаче за момчето вече било късно.

„Не се разследва версия за умишлено причинена смърт. Очевидно е, че става въпрос за нелеп инцидент“, коментираха пред Флагман.бг. неофициално полицаи от Несебър.

Петър е пристигнал със съучениците си в хотел „Хавай“ на 16-ти юли. Трябвало е да останат до 23-ти. Той е бил в 11-и клас на елитната езикова гимназия. Дошъл е на море заедно с приятелката си, която е съсипана от жестоката трагедия.
petar pazardjik

Тялото на  Петър,било затрупано от тонове пясък на 2 метра дълбочина. Наложило се да го вадят с багер, тъй като за опасната игра децата копаели дълбоки дупки и тунели в пясъка.
Момчето е единствено дете на родителите си. Погребението му е утре в Пазарджик, съобщава "Флагман". „Беше много добро дете, имаше добри оценки. Петър е малко по-буен, но беше разумен. Душата на класа. Не мога да повярвам, че това се случи. Никога не съм допускала, че може да направи подобно нещо”, плаче учителката му от езиковата гимназия в Пазарджик г-жа Пашова.

И днес съучениците на Петър са все още в Несебър. Купонът за тях обаче вече е приключил, те стоят край басейна в хотел „Хавай” и не спират да плачат.

В понеделник, 21 юли 2014 г, близките и роднините на Петър Загарьов ще се простят за последно с него. Много нелеп е краят на един млад живот и това е най-тежкото страдание, което съучениците му трудно могат да понесат. Фейсбук профилът на момчето, което намери смъртта в една игра на пясъка, е пълен със споделената от приятелите му тъга от раздялата, пише pa-media.net.

Пецата, както те го наричат е спортист, тренирал е стрийт фитнес. Мочето е било в прекрасно физическо състояние. Бил е идол за приятелите си, които е запалил по спорта. Изкопаната дупка в пясъка на плажа на Несебър обаче се оказва смъртоносен капан за него.

related

Пловдив 6730208415529255949

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item