stoineff

Кървава драма: Влак разчлени млад мъж на Горна Баня

Ужасяващ инцидент е станал след падането на мрака в столичния квартал Горна баня. 

Мъж с неустановена засега самоличност е бил пометен от влак, съобщава  БЛИЦ, цитирайки очевидци.
влак смаза млад мъж

Кървавата драма се е разиграла на прелез пред казармите на бившата елитна 9-та танкова бригада. По неясни засега причини пешеходецът е бил пометен от влака и части от него са били влачени почти половин километър. Гледката била неописуемо ужасяваща.

Според очевидци, самоубиецът бил на възраст около 30 години, с дълга коса и сам легнал до релсите и си сложил главата на тях.

Районът на инцидента вече е отцепен от полицията. Пристигнала е и линейка от "Спешна помощ".

Инцидентът е станал около 21.10 часа след Владая, когато влакът е бил на влизане в Горна баня. Влакът стои на място. Освен него още един бърз влак от Петрич за София престоява във Владая и още един пътнически влак от Перник за София, който престоява на Драгичево.

Общо три са влаковете, които закъсняват от разписанието си. Ако работата по инцидента продължи, това може да засегне още влакове по линията в посока София, съобщиха от БДЖ.

Това е вторият подобен инцидент за деня в София след като сутринта самоубиец сложи край на живота, хвърляйки се под влак преди гара Подуяне.

related

София 7562986776351631095

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Акумулатори

Графичен и лого дизайн (gd-8)

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item