stoineff

Цялата история около залятото с боя момиче от Пловдив

Грозна война, придружена с интернет атаки се разиграва през последните дни в Пловдив. Главният герой в мелодрамата, която щеше да е смехотворна, ако не беше тъжна и жестока, е Петър Бакалски от пловдивския квартал „Кючук Париж”.


Комплексиран, пренебрегван и изоставен от гаджето си Нона Славова, на която посветил 4 години от живота си, младият мъж решил да й отмъсти, като се изгаври публично с нея. Убедил я да се срещнат в близък парк, защото имал да й казва нещо важно. 

Нищо неподозиращото момиче отишло. Седнало на пейката. В този момент помагачите и така наречени приятели на Петър задействали предварително начертания план. Георги Косев, известен в квартала като Жоро Зомбито, се промъкнал тихичко зад Нона и с грозен смях изсипал на главата й кофа с 5 литра алкидна боя! Докато девойката пищяла и се молила за помощ, а отровната боя влизала в ушите, носа и очите й, трети авер на момчетата снимал нечовешката гавра. От видеото, което часове след ужаса Петър е качил във Фейсбук, се чуват писъците на Нона, вижда се ужасът в очите й, неразбиращия й поглед, молбите й за помощ и грозния смях на отмъстителите.


Под отвратителната видеокартина Петър е написал, че не иска отмъщение, не искал да нарани приятелката си, не желаел да я унищожи. Единствено лелеел за справедливост и това го подтикнало към долната постъпка. Младежът бил наранен, защото обичал Нона години наред, живеел с нея, но тя междувременно съжителствала и с друг,

а накрая ги „отсвирила” и двамата и си хванала трети, с 20 години по-възрастен от нея

Най-ужасяващото в коментарите под скандалното видео е, че близки и приятели на Петър, а и съвсем непознати пишат, че Нона си е заслужила напълно участта и гаврата.

Пострадалото момиче пък написа на профила си преди дни: „Не се чувствам виновна, нищо не съм направила, за да предизвикам такава гавра. Шест часа буквално агонизирах, болките бяха нечовешки. Пищях и крещях за помощ. Притекоха се приятелите ми. Те започнаха да ме почистват с разредител, а лицето - с розова вода. Имах чувството, че кожата ми се свлича от черепа. Имах боя в очите и не виждах нищо. След това ме откараха в болницата. Почти не можех да дишам, защото се бях надишала с изпаренията от разредителя, с който ме чистеха. Бях в клиниката по изгаряния, а после - и в токсикологията. Изписаха ме преди два дни. Още имам боя в едното ухо, което се е инфектирало. Продължавам да усещам мириса на химикали. Буквално се е пропил в мен. Отслабнала съм драстично. Не мога да ям, не мога спя. А след покушението дойде и вторият удар клипът във фейсбук и цялата помия, която се изля върху мен“, разказва Нона. И продължава: „Комплексари, жалки утрепки, утайкии, наркомани и прочие ... нека ви кажа само колко сте заблудени, никой не може да ме съди, още по малко деграданти като вас... Безкрайно се радвам, че се случи тая гнусна мелодрама, дето колкото ни е смешно на всички, колкото сме потресени, толкова тея лабилни квартални темерути ще плачат и ще се молят... всичко се плаща, а те винаги ще се гърчат, щом аз съм им трън в гъза на 21 години, 40 килограма момиче... значи си представям, като ги грабне живота и почне да ги мачка... жалки подобия на мъже и някакви още по-жалки подобия на хуманоиди”, пише още девойката във фейсбук профила си.

Момичето е до болка откровено

Нона признава публично, че е напуснало Петър, след като той за втори път употребил юмруци и сила срещу нея. Баща й, ужасен, отишъл да я прибере и я заварил с разбито и кърваво лице.

Нона споделя още, че ще се бори, че иска да продължи напред и че вече е изписана от Университетска болница Пловдив, където лекарите са се погрижили за нея. Баща й обаче е болен от рак и това допълнително усложнява ситуацията. Нона се е свързала с адвокат, който задвижва жалбата й относно гаврата, нанесена й от трите момчета. Проверка на „ШОУ” в полицията и в прокуратурата показа, че все още такава няма подадена.

„Сега от септември бях записана в училище за изучаване на фламандски. Трябваше да замина за Гент, но няма да успея. Това беше начин да се махна оттук и да не се засичам с него. Искам да живея по друг начин. Да, правила съм много грешки. Но аз съм само на 20 години и нямам претенции, че съм идеална. Но имам право на бъдеще. Искам да завърша образованието си и да работя. Какво и да ми се е случило, аз мога да вдигна глава и да продължавам напред”, завършва изповедта си момичето, което, въпреки крехката си възраст, е преминало през ада, но има сила и хъс да продължи напред.

Петър отрича вина

В коментар пред журналисти той заявява, че не е поръчал гаврата с бившата си любима, не е размазвал по лицето й боята, а напротив - опитвал се да я отстрани, за да не влезе в очите й!?!

Той подробно разказва за разочарованието от връзката си. Запознали се с Нона преди 4 години. Петър бил приключил дълга връзка, когато техен общ приятел ги представил един на друг. Веднага момичето споделило с новия си познат, че е жертва на мутра от Пловдив, че той я тероризирал и пребивал всекидневно. Избягала от тормоза във Франция, но мутрата и там я намерил и я смлял от бой.

Тя пометнала детето му, заченато насила

влязла в болница от зверските юмруци.

В този момент, въпреки че живеела с друг мъж, Петър първо започнал да съчувства, а после се влюбил в изстрадалата девойка. В продължение на години тя живеела ту с гаджето си, ту с него. След време му споделила, че мутрата излязла от затвора и терорът започнал наново. Криела се от Петър, не му вдигала телефона. Той я издирвал дни наред, умирал от притеснение и страх дали е жива. Според Петър Нона се гаврила с него, докарала го до психически срив, защото в редките моменти, когато му вдигала телефона, му казвала как е в плен на бияча си и как той зверски я изнасилвал. От тези притеснения младежът се сринал психически, тръгнал по психиатри, а родителите му обвинявали любовницата му за състоянието на сина си.

След като успяла да се изплъзне от мутрата, Нона заживяла с Петър. Всекидневно му се кълняла, че го обича и че той е любовта на живота й. Краят на всичката мелодрама настъпил, когато тя зарязала и гаджето си, и него, и... отишла при трети. Разочарован, Петър споделя, че е давал пари за всичките разходи на любимата си, харчел ужасно много пари, само и само тя да е щастлива. Но самият той щастие не получил.

Бакалски вече не вярва на думите на изгората си. Споделя, че когато тя се върнала да живее при него, един ден изчезнала с обяснението, че трябва да се види със „страшни и големи хора”. Когато се върнала, била жигосана, а на бедрото й имало белег от загасена пура, съвсем близо до слабините. Това според младежът означава, че тя е била гола и че му е изневерявала. „Тя ми отне всичко, няма как да го върна. Тя ме срина”, казва младежът. Негови познати споделиха, че той е заявил: „Сторих, каквото сторих, и пак ще го направя”.

Двете страни на спора ще се видят в съда. Не е останало нищо от любовта и доверието им. На ход са злобата и жестокостта.

related

Пловдив 57152304184697565

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item