stoineff

Подаръци без край, за всички има знай

моливко

Подаръци от Моливко


Далеч не всички родители са наясно с това, какво трябва да купят за децата си, особено ако говорим за първокласници и това пазаруване ще е първо за възрастните. 

Заложете на качествените продукти!

Каквото и да си говорим обаче, новата година за учениците ще започне много скоро, а с това и безумния шопинг на ученически пособия също стартира с пълна сила. Тук обаче имате един верен приятел и помощник в лицето на книжарница Моливко, която както винаги ще ви помогне да изберете най-качествените пособия за децата ви. Заедно с това ние никога не забравяме това, че децата обожават подаръците, затова и преди началото на новата учебна година сме ви подготвили много изненади, които просто нямат край. При покупка над 20 лева можете да спечелите моливи, химикалки, балони и много други. Ако пък направите покупката си на стойност повече от 250 лева, тогава можете да спечелите един от 3-те телефона или пък раница Gabol . Това обаче са само част от нашите награди, защото всички вие можете да спечелите също така тениски, ръкавици за тъчскрийн, весел комплект чаши и много други приятни изненади. Промоцията е валидна от 20 август и важи до изчерпване на количествата.
Представете си само усмивките на вашите деца, получавайки техните награди и то за техните покупки. Книжарница Моливко ще ви помогне, за да подготвите децата за училище, затова всички вие можете винаги да разчитате на нас, но и на това, че няма да спираме да ви изненадваме с нашите награди и подаръци за вас. Възползвайте се още днес от нашата нова промоция и не пропускайте да вземете вашите награди, изненадвайки приятно малчуганите ви с много забавни подаръци от книжарница Моливко!

И ако може отдолу да се вметне нещо от рода „Повече информация за наградите можете да получите тук.

related

Стоки и услуги 5024068266575380960

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item