stoineff

Скандални снимки на общинска секретарка от Търново

Последни новини. Снимки на секретарка в Общинския съвет във Велико Търново бяха разпространени в интернет. Скандалните кадри бяха качени на официалния сайт на старата столица, където хиляди граждани и туристи ги видяха.


Скандални снимки на общинска секретарка от Търново

Скандални снимки на общинска секретарка от Търново


Името на секретарката не се съобщава, но историята около скандалните снимки е повече от пикантна. Според свален пост става дума за отмъщение. И по-конкретно - за изнудване от страна на сватбен фотограф, твърди Hotzona.bg. Двамата се договорили за определена сума, но след това фотографът поискал огромно увеличение на парите. Дамата обаче отказала да му плати разликата и заявила, че ще даде единствено предварително уговорените суми.

На опитите му да я изнуди със заплахи, че разполага с нейни компрометиращи снимки, общинската секретарка само се изсмяла. Резултатът бил публикуването на голите й снимки в общинския сайт, на които младоженката позира само по було и чорапки. А резилът бил видян от целия град.

Скандалът избухнал за часове и въпреки че администраторите са свалили снимките на служителката, кадрите обиколиха града за броени минути. И независимо от опитите да запазят името на жената в тайна, вече се шушука от ухо на ухо, коя е скандалната дама.

А междувременно снимките й станаха едни от най-обсъжданите в мрежата, за ужас на общинската чиновничка.


related

Регионални 5803698317325630041

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item