stoineff

Живей активно със своето куче


ЖИВЕЙ АКТИВНО! ОТЛИЧАВА ГЕРОИЧНИТЕ ПОСТЪПКИ НА КУЧЕТАТА НА 28 СЕПТЕМВРИ В ЮЖНИЯ ПАРК

За първи път в историята на събитието ще бъде отдадено
нужното внимание и уважение към кучетата с призвание – тези, които ни спасяват, помагат, водят и пазят.

За трета поредна година стотици почитатели на активния начин на живот и приключенията и техните домашни любимци ще се включат в „ЖИВЕЙ АКТИВНО! И СЪС СВОЕТО КУЧЕ”.

На 28 септември от 10.30 часа на обособената площадка за разходка на кучета в Южния парк ще бъдат организирани демонстрации, спортни активности и игри с много подаръци от Purina Dog Chow. За първи път в историята на събитието ще бъде отдадено нужното внимание и уважение към кучетата с призвание – тези, които ни спасяват, помагат, водят и пазят. Под надслов „Професия куче” „ЖИВЕЙ АКТИВНО! И СЪС СВОЕТО КУЧЕ” ще ни запознае с кучета-герои: кучета –водачи; кучета от планинската спасителна служба, заедно със своите водачи; полицейски, пожарникарски и граничарски кучета. Те ще приобщят участниците към различни каузи, ще разкрият приноса на силната връзка между човека и кучето и ще бъдат удостоени с почетни награди.


Тази година организаторите ще подхранят вкуса към приключения с традиционно организираните Dog Frisbee и Agility демонстрации и игри с публиката, но и с 3 специално обособени зони за кучета на различна възраст. Разходки във влажни гори, тичане през локвите, гонене на фризби - всеки ден и на всяка възраст домашният любимец е готов за нови приключения. В кътовете всички стопани ще могат да получат полезна информация, консултации и уроци как да се грижат по-добре за своите най-добри приятели, каква храна е подходяща за тях в съответния етап от живота им, за да имат винаги неизчерпаема енергия, както и как да спортуват и да се забавляват заедно.
Организаторите от Нестле България и Purina Dog Chow ще дадат възможност и на всички треньори, кучешки клубове, школи и любители да покажат възможностите на своите кучета, като се включат в демонстрациите, игрите и уроците. Всеки, който дойде, ще научи забавни трикове, докато се състезава със своя домашен любимец и ще има шанс да спечели много награди и изненади от Purina Dog Chow. Всичко, което е необходимо на стопаните, за да се включат в активността със своя четириног приятел, е желание за приключения, добро настроение и въображение за създаването на уникални игри с тяхното куче.


За ЖИВЕЙ АКТИВНО!

Инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! се провежда всяка година и е част от цялостната програма за популяризиране на балансираното хранене и активния начин на живот на Нестле България, най-голямата хранителна компания в страната. Тази година Нестле празнува 20 години в страната, през които се наложи като социално отговорна компания, която подкрепя множество каузи, значими за Българското общество. Всяка година ЖИВЕЙ АКТИВНО! придобива все по-мащабни размери и все повече хора, привлечени от идеята да спортуват, да се движат и да бъдат активни в името на здравословния начин на живот и балансираното хранене, участват в кампанията.

От първото издание на ЖИВЕЙ АКТИВНО!, което се проведе на 11 юни 2006 г., до днес, повече от 200 000 души са взели участие в пешеходните походи и спортните активности, заедно с най-големите спортни звезди на страната, сред които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени Иванов – Пушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Сани Жекова, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Тереза Маринова, Симона Пейчева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владо Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и много други. Всяка година най-известните български лица се включват в пешеходния поход и показват на хората как да спортуват и усвоят професионални умения по футбол, волейбол, баскетбол и фитнес.

related

София 4796736157704496905

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item