stoineff

Цветан Василев се е предал на полицията в Сърбия

До късно снощи Цветан Василев е бил разпритван в Сърбия, предава репортер на bTV от Белград.

 Днес някои от сръбските вестници излизат с материали на първа страница, че най-богатият българин Цветан Василев се е предал. В понеделник е постъпила информацията в Сърбия за издирването на Цветан Василев и най-вероятно това е подтикнало банкерът да отиде в полицията.
От 18 до 40 дни са нужни за екстрадиране на задържан у нас. Според българските адвокати на Василев протакането може да се проточи с години от страна на българските власти, които сега трябва да изпратят всички документи и доказателства по искането за екстрадиция.

Въпросът ще се реши съгласно принципите на международното право. Накратко, това с протакането с години просто няма да се случи, защото се изискват само първичните документи, свързани с привличането за обвиняем и процедурите за досъдебното производство. Тези документи могат да стигнат за 24 часа там, коментира адвокат Марин Марковски.

related

новини бг 35082452040605460

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item