stoineff

Кошмар в Панагюрище. Откриха отровени жена и дете

32-годишната жена и 5-годишният й син намерени безжизнени във вила край Панагюрище


Криминалисти от РУ-Панагюрище и колегите им от ОДМВР-Пазарджик разследват случай, при който са открити мъртви млада жена и малолетния й син.

Вчера по обед в РУ-Панагюрище бил получен сигнал от 50-годишен жител на средногорския град. Той съобщил, че открил във вила край града телата на племенницата си Ц.Н.-32г., както и на 5-годишния и син.


Незабавно към мястото били насочени екипи на полицейското управление, експерти, криминалисти, разследващи полицаи и съдебен лекар, съобщава "Марица". На мястото е извършен щателен оглед, при който не са открити видими следи от насилие по телата. Те били откарани в отделението по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик, където ще бъдат извършени аутопсии и изследвания.

Според говорителя на полицията Мирослав Стоянов, най-вероятната причина за смъртта на жената и детето й са натравяне или отравяне.

Иззети са храни, питиета, всички възможни биологически веществени доказателства, които ще покажат от какво е починала 32-годишната Цветана Ненова и 5-годишното й момченце. От полицията работят по официалната версия, че майката и детето са се отровили неволно от храна или напитка и са издъхнали на място. Вече са готови резултатите от аутопсията, проби са изпратени в Института по криминалистика и криминология в столицата.
Местните обаче твърдят, че кошмарът е настъпил след като майката и детето са погълнали миша отрова. Кой, защо и по каква причина, попита БЛИЦ хора, които твърдят, че Цветана и момченцето са отровени.

Отговор няма, но местните твърдят, че полицията още от вчера работи и по такава версия. Цветана е разведена, гледа детето си сама, работи в местно предприятие. През уикенда е ходила често в малката си виличка в квартал „Борова гора” на Панагюрище.

Телата са открити от вуйчото на Ненова. Във вилата няма газ, изключва се вероятността смъртта да е причинена от газ.

related

Регионални 9139487694066202300

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item