stoineff

Кои парфюми и аромати са подходящи за края на 2014 г.

Кои парфюми и аромати са подходящи за края на 2014 г.

Краят на 2014-та година е в заключителната си фаза и вече остават по-малко от 3 месеца до самият и край. Малко известен факт е, че винаги преди края на годината големите световни модни къщи които предлагат парфюми се активизират и предлагането на нови аромати се увеличава.

Но това не е всичко! Тенденциите за предстоящите парфюми които ще видим през следващата година също до голяма или малка степен се определят именно през тези месеци.
Не много известен факт също е, че 2014-та година бе година на пикантните ухания! От самото начало на годината започнаха да се появават парфюми с преобладаващо пикантни нотки, които спадат към класа на освежаващите акорди в таблицата на различните ухания.
Средата на годината беляза лека промяна в тенденциите и пикантността на парфюмите премина в пикантно-ориенталският спектър. Ориенталските ухания са известни със своят стил, дълбочина и китност, нотки които много често се използват в такива парфюми са шафран, билки, бели цветя, бобова тонка и ванилия.

Тенденциите в началото на есента са следните:

-          Предстоящите заглавия, а и парфюмите които бяха лансирани последните седмици са изразено по-ориенталски с кипарисов оттенък, като пикантността леко е изместена от топлота.
-          Много често ще срещаме лимитирани серии на отдавна приключили серии с парфюми, станахме свидетели на доста такива парфюми от марки като Chanel, Guerlain, Bvlgari.
-          За предстоящата зима ще бъдат представени много парфюми, които ще се борят за признанието „класически“

Кои парфюми можем да изберем за края на 2014 ?

Изборът на индивидуален парфюм винаги е труден, но ако искаме да разнообразим гардеробът си, няма да е лошо да се насочим към нещо модерно, което попада в полезрението на тенденциите които разгледахме по-горе и в този ред на мсили мога да ви препоръчам следните парфюми:

-          Si White който е собственост на Джиорджио Армани. Този парфюм е част от линията на Armani Si и бе лансиран предната седмица в лимитирана серия. Парфюмът е подобрена версия на оригиналната композиция специално за края на 2014-та.

-          My Burberry е също нов парфюм този път брандът който го притежава е Бърбъри. От компанията заявиха, че с този парфюм те искат да заемат място сред големите брандове на сцената на парфюмите.

-          Joop! Homme Extreme от Жууп е също нов парфюм за 2014-та година, част и продължение на най-голямата мъжка линия на марката. По време на премиерата му бе казано, че той ще е много по-различен и, че няма да има нищо общо с парфюмите които сме виждали преди него.
-          French Kiss пък е дело на една от най-известните френски парфюмерии Guerlain. И като дело на такава, от него можем да очакваме само хубави неща. В България парфюмът ще се появи в средата на Октомври така, че ако искате да го опитате може да се въоръжите със съвсем малко търпение и малко повече пари.


Повече за тези парфюми, а и доста други интересни нови аромати ще намерите в блога който понякога пиша към сайта bg-parfum.info


Кои парфюми и аромати са подходящи за края на 2014 г.

related

Стоки и услуги 2744311264381783110

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item