stoineff

ГЕРБ ще състави кабинет

Последни новини. Решаваме, че трябва да изпълним своята отговорност към избирателите и да се опитаме да съставим следващия кабинет. 

Това заяви Румяна Бъчварова на пресконференция на ГЕРБ след заседанието на Изпълнителната комисия на партията, където е било взето решението.
„Ще направим всички възможни усилия да се разберем по всички политически въпроси с останалите партии в парламента“, обяви Бъчварова. Преговорите ще започнат от най-голямата към най-малката партия.

„Нашето виждане и политическата ни идентичност предполагаше да започнем тези преговори в Реформаторския блок. Тяхното поведението по време на кампанията и условията, които те поставят към нас, са абсолютно неприемливи, защото те си позволиха да предрешат нашето политическо решение за това кой да бъде следващият министър-председател“, каза Бъчварова.

Според ГЕРБ, предложението на реформаторите министър-председател да бъде трети човек е възстановяване на задкулисието и модела „Орешарски“. „Очакваме те да преосмислят тяхната позиция и като дойде техният ред очакваме от тях да дадат предложения“, обясни Бъчварова. ГЕРБ са готови да съставят кабинет на малцинството.
Бойко Борисов - ГЕРБ

related

Политика 7559101562423393195

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item