stoineff

Елена Кучева е починала от сърдечен удар само на 24 години

24-годишната студентка Елена Кучева от ВТУ "Св.Св.Кирил и Методий", която в понеделник бе открита мъртва, била добра художничка, споделят нейните колеги от Велико Търново.


Оставали й два изпита преди дипломирането, пише "Труд". Още в началото на следването си Елена е прекъсвала, защото е ходила на лечение в Германия. Младата жена е била покосена от тежко белодробно заболяване. Елена от години имала здравословни проблеми, но напоследък състоянието й се влошило. Четвъртокурсничката от Факултета по "Изобразителни изкуства" на Великотърновския университет наскоро започнала работа в голяма търговска верига. Постоянно поддържала висока температура и не се чувствала добре.


Плевенчанката, която следвала "Графичен дизайн" в болярския град, издъхнала в понеделник призори в квартирата си на ул."Калоян" във Велико Търново. Ден преди да почине, девойката се обадила на родителите си, които са лекари и им казала, че иска да ги види. В понеделник те потеглили към старата столица, а докато пътували, опитали да й се обадят по телефона, но Елена не отговаряла. Те се притеснили и помолили хазяите да проверят дали дъщеря им е в жилището, което обитава. Когато собственичката на апартамента отишла, вратата била заключена отвътре. Тя извикала полиция и след минути открили безжизненото тяло на студентката. Елена била намерена завита в леглото си и явно е издъхнала в съня си.

При аутопсията било установено, че половината й бял дроб не е функционирал. От възпалението увреденият орган притискал сърцето и това довело до сърдечен удар.

related

Регионални 1721328146526199391

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item