stoineff

Видео на деца, които се обучават в джихад

ВНИМАНИЕ: Тази история съдържа подробности и снимки, които някои читатели могат да намерят за смущаващи. Гледайте по собствено усмотрение. ISIS публикува с цел пропаганда видеоклип изобразяващ обучението на деца-войници.

Деца се обучават в джихад. Видеото беше свалено от YOU TUBE като пропагандно. На него се вижда как деца стрелят с "Калашников" и се тренират да водят война.




Видеото се нарича Кръвта на Джихад Част 2 . В първата част, която се появи онлайн през октомври изобразява на обучението и дипломирането на възрастни служители на "Ислямска държава"

Описания на двете видеота показват тренировъчните лагери на са били някъде в иракската провинция Ниневия, граничеща Сирия , голяма част от които е контролирана от "Ислямска държава" в продължение на месеци и се счита за част от своята самопровъзгласилия се халифат.

Обучението е подобно на това, което се вижда в това най-новото видео, с изключение на това, че всички тези войници са много по-малки и много по-уязвими.


related

Свят 2315504166920912316

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item