stoineff

КУРТ КАПАН


КУРТ КАПАН. Така древните българи са наричали вълчия капан. Предполагам, че това е дълбока дупка, от която няма излизане. Със съответните добре заострени колове на дъното на дупката и мйсторското прикриване на зловещото отвърстие с листа и клони.


В такова съоръжение пропадна Борисов, струва ми се. Каквото и правителство да състави, Той остава в дупката. Пронизан от заострените колове.

Борисов доброволно скочи в тоя курт капан. Поради вродената му алчност да е властимащ на всяка една цена. Но тоя път цената е твърде висока - главата му. И, по традиция, платците сме и ние.

А и лихвите ще бъдат убийствени.

Не се утешавайте с това, че някъде в началото на пролетта Борисов завинаги и окончателно ще се раздели с политиката и обществения живот. Тази раздяла е катастрофална за населението. Предполагам, че населението в един момент ще се превърне в народ. И се надявам това да стане. Синдромът "НДСВ" се разиграва пред очите ни.Би трябвало да направим всичко възможно тоя процес да се ускори максимално.

Из Фейсбук - Любо Кольовски

related

Политика 8719522907899515586

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item