stoineff

Посочиха евродепутатата Андрей Ковачев като приятел на Месечков

Журналистът Антон Стефанов завърза интригата около Наско Месечков и тайнственият му приятел в студиото на Нова телевизия.

Той каза в ефир, че Андрей Ковачев който е евродепутат от партия ГЕРБ е политикът, споменат от Иво Аръков като гадже на танцьора от "ВИП брадър".

В понеделник вечер актьорът изложи Месечков пред всички като обяви, че е бил на вечеря с него и гаджето му депутат, който е приятел на Мария Илиева. "Просто приятел, нищо повече", опита се да се защити танцьорът, но това само предизвика смях у околните. "Гадже", отсече кратко Аръков.

При Гала обаче Аръков не беше толкова смел и се опита по всички възможни начини да отклони темата за политика.



"Тази тема се обсъжда в цяла България от няколко дни. Ти каза, че Наско е бил с политик. Въпросът ми е - ще имаш ли мъжкото достойнство да кажеш името му", настоя Стефанов.

Аръков се опита да върне топката на Наско - да си каже той, но не му се получи. "Да го кажа ли аз? Добре, ако кажа името на политика, ти ще го потвърдиш ли? На тази вечеря, на която сте били с Мария Илиева, Наско е бил с с Андрей Ковачев. Закълни се сега пред зрителите, че този човек не е бил там", притисна го журналистът.

"Няма да се кълна в нищо, Нищо няма да кажа", уплаши се Аръков, но беше спасен от финала на предаването.

Ето пък какво каза самият Атанас Месечков в интервю за 24 часа пред СИЛВИЯ ЖЕКОВА.

- Два месеца живяхте в пълна изолация и не знаехте какво се случва в държавата. Коя беше новината, която ви развълнува най-много?

- Първото нещо, за което попитах близките си, е дали имаме правителство. В деня на изборите продуцентите ни позволиха да излезем от шоуто, за да гласуваме.

- Доволен ли сте?

- Да, винаги съм бил поддръжник на ГЕРБ и на Бойко Борисов.

- Кой е този политик, с когото сте били на вечеря заедно с Мария Илиева и Иво Аръков?

- Не е коректно да споменавам имена. Иво Аръков разказа за тази вечеря в предаването и хвърли камък в дълбоко море, защото той не е запознат. Да, имаше такава среща преди 2 години, но той каза, че въпросният политик ми е гадже. Това не е вярно.

- След мисията "Комсомолски кули", в която признахте, че сте имали връзка с мъж, имаше спекулации. Каква е истината?

- Всичко, което съм казал по време на мисията, е истина. Вярно е и че искам да имам семейство. Да, признах си за този период от живота си с ясното съзнание,
че ще е трудно. И може би всяка жена ще подхожда към мен с едно наум. Но аз съм искрен. Все пак живеем в XXI век и хората минават през много неща.

- Защо се съгласихте да участвате в шоуто? Поехте голям риск да се изложите.

- Не съм чел хейтърските коментари, нямам намерение да гледам и видеокадри от шоуто засега. Но интуицията ми ме вкара в предаването. Имах покана от продуцентите да участвам и миналата година. Тогава отказах, защото в семейството ми имаше проблеми и аз трябваше да бъда до тях. Тази година, след много дискусии, приех. В деня на подписване на договора вървях пеша от НДК. Казах си, че ако получа дори и една негативна нотка в себе си, докато стигна до офиса им, ще откажа. Подписах и не съжалявам.

- Вярно ли е, че в следващия сезон на "Дансинг старс" напролет може да сте от другата страна на сцената - ще бъдете жури?

- Не знам. Не сме коментирали. Този път няма да бъда скромен. Заслужил съм в това предаване да бъда и от другата страна.

- Разкажете за уроците по танци с Алтен Алиева, дългогодишната приятелка на Ахмед Доган. Защо тя се отказа да участва в последния момент в танцовото шоу?

- О, Алтен е много добра в танците. Учихме хореография на фокстрот, но аз казах, че повече ще отива ча-ча-ча. Справя се отлично. Но накрая прецени, че няма да участва в "Дансинг старс".

- Откъде се познавате?

- С Алтен сме приятели покрай Вили Марковска, двете са много близки.

- В шоуто споменахте, че преди време докторите ви поставят диагнозата рак на хипофизата. Разкажете за този период.

- Всъщност първото нещо, което ми казаха докторите, е, че имам менингит. Направиха ми пункция и се оказа, че не е това. После отидох в правителствената болница, където трябваше да ме прегледат за синузит, защото имах силни болки в главата. Трябваше да ме прегледат за около 15 мин с ядрено-магнитен резонанс, но стоях вътре около час и половина. Знаех, че има нещо. После ми съобщиха, че имам образувание в мозъка, което трябва да се оперира спешно, защото е много голямо и има опасност да ослепея. Този момент ми е бяло петно, изпитах съжаление и дори чувство на вина. Назначиха ми операция след няколко дни. Тя продължи 12 часа в "Иван Рилски" под ръководството на професор Брусарски. Благодарение на него сега съм добре. Но съм малко безотговорен, тъй като в последните 3 години не съм си правил изследвания.

- Как съобщихте на семейството си?

- Преживявах нещата сам, защото не исках да наранявам близките ми.

- С какво се занимават родителите ви?

- Израснах в обикновено средностатистическо семейство. В началото се занимаваха с ресторантьорство, след това - цветарски магазин. Сега имаме бизнес, който е свързан със строителството. Ръководим го майка ми, аз и брат ми.

- Голяма част от близките ви живеят в Америка. Не ви ли е хрумвало да емигрирате?

- Да, голяма част от семейството ми са в Америка, но не се занимават с изкуство. Едни са пилоти в американските авиолинии, другите се занимават с мениджмънт. Имал съм възможност да замина, но колкото и клиширано да звучи, аз обичам родината си и не мога да си тръгна оттук. Когато се прибирам от дълъг престой в чужбина, София ми изглежда като Париж.

- Какво се случи с преподавателските ви школи по танци и авторския ви спектакъл "Любовни сезони"?

- Школите ги затворих. Сега преподавам танци на две места. Дори снощи родителите на деца, на които преподавам, ме изненадаха след предаването. Дойдоха и ми подариха голям плакат, който учениците ми бяха направили. А спектакъла ще продължа да го играя.

related

новини бг 1213862777309931405

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item