stoineff

Сашо Тръпков е подкупния полицай от видеото

След като статията на " Интервю" - "Изисквания за работа в МВР" стана тотален хит в мрежата, един катаджия успя да покаже и другата страна на монетата.


Името на полицаят взривил Фейсбук с вземането на подкупи, е от КАТ-София и се казва Сашо Тръпков, пише "Труд", позовавайки се на негови колеги.

 Той работи от 18 години в МВР и е наказван и друг път за подкупи. След поредния случай той е подал рапорт за пенсиониране. За прослуженото в системата му се полагат 18 заплати накуп. Ако бъде уволнен дисциплинарно обаче, няма да получи нищо.


„Очаквам в кратки срокове тази проверка да приключи”, заяви вътрешният министър Веселин Вучков. По думите му директорът на СДВР е разпоредил вече дисциплинарно производство.

Министър Вучков е бил информиран за случая късно снощи. „Едва ли е тайна, че подобни прояви са ежедневие и въпросът е да ускорим механизъм не за реакция, използвана само срещу конкретни случаи, а за системна антикорупционна политика във Вътрешното министерство.

related

Регионални 4209101249308399874

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item