stoineff

Мъж пристреля жена си в лицето, а след това опита да се самоубие

Последни новини. Мъж в Солун, влязъл в цветарски магазин рано сутринта и прострелял жената, която продавала цветя с два изстрeла в лицето. 

След това той се заключил в магазина и отказал да напусне, предава Български новини.

Първоначално полицията смяташе, че мъжът е направил опит за извършване на грабеж. По-късно обаче, разбрали, че това е семеен скандал, тъй като жената, която той е прострелял е съпругата му.


50-годишният човек влязъл в цветарския магазин с каска на главата и е пушка в ръцете. След това той застрелял жена си два пъти в лицето и се заключил вътре. Когато полицията пристигнала на мястото проехтява изстрел от вътрешността на магазина. Както се оказа, човекът се е прострелял в областта на шията, като си причинил сериозни наранявания, опитвайки да се самоубие.

50-годишният човек вече е прехвърлен в местната болница. Съпругата му също е в болница в критично състояние. Установено е, че тя има две големи рани, една в главата и втора в лявата ключица. Предстои да бъде оперирана, след което ще бъде прехвърлена в интензивното отделение.

related

Свят 3787997091541028545

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item