stoineff

Продавач инсценира обир

Продавач на акумулатори вдигна на крак полицията в Горна Оряховица вчера, след като се оплака, че е станал жертва на въоръжен грабеж. 27-годишният мъж позвънил в районното около обед и съобщил, че по-рано в магазина, в който работи, нахълтал маскиран бандит, въоръжен с пистолет. Грабителят го заплашил, вързал го и отмъкнал 2000 лв. оборотни пари.



На мястото, на метри от полицейското управление в Горна Оряховица, пристигнала оперативна група, започнали огледи и събиране на следи и доказателства. Криминалистите бързо установили, че историята на служителя е съшита с бели конци. При последвалите разпити той признал, че е измислил нападението, заедно със свой приятел търновец, за да оправдаят системното му "бъркане" в касата на обекта пред собствениците, пише "24часа".
Издирен и закопчан е и вторият идеолог на екшъна- 26-годишен мъж от старопрестолния град, който играел ролята на грабителя.

Двамата са задържани за 24 часа, работата с тях продължава, съобщиха от полицията.

related

Регионални 1140881546943612364

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item