stoineff

Тодор Желев е убит брутално! Главата му е блъскана в плочките

Тодор Желев затворил кафето си преди 4 години, бил кротък пенсионер


Бившият горски Тодор Атанасов Желев е бил убит с удар с твърд предмет пише "Флагман", а главата му е блъскана в пода няколко пъти, сочат първоначалните данни на разследването. 74-годишният мъж беше намерен вчера в бившето си заведение, намиращо се до къщата му в карнобатското село Невестино. Помещението сега било пригодено за живеене. Тялото му било паднало на плочките.


В селото познават Тодор като кротък пенсионер. По първоначални данни няма следи от жилището му да са откраднати пари, документи или други вещи.

Главата на бившият горски Тодор Атанасов е разбита с брадва или тесла. Буквално е била насечена, има следи и от удари с тъпото на предмета, използван за оръжие. Жертвата има две дъщери – Живка Атанасова и Дияна Нейчева, като Живка е директор на Държавно горско стопанство – Карнобат. Именно тя е открила трупа на убития си баща.

Установено е, че липсва чантата на 74-годишния Тодор, която той носел със себе си. В нея са били личните му документи, пари и джиесем. Разследват се няколко версии за жестокото убийство – грабеж или връзка със сделки с горски масиви, както и сеч на дървесина.

Във връзка с убийството полицаи претърсват ромското гето около Невестино, където има проститутки. Погребението на зверски убития 74-годишен мъж ще е утре.

related

новини бг 7300822498794824085

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item