stoineff

6 съставки в продуктите за отслабване acai berry abc


В забързаният, динамичен, напрегнат ден всеки се нуждае от малка порция разтоварване. И докато едни намират разтуха в дейности и приятни занимания, други се отдават на вкуса на храната. Уви, последната често води след себе си редица проблеми, които много пъти са свързани и със здравето. Една от вредите на прекомерното хранене е наднорменото тегло.

Съвременните изследвания и проучвания в областта на здравословното хранене, безпроблемното сваляне на килограми доведоха до намиране на трайно и ефективно решение. 

Това е новият продукт под марката acai berry abc. В състава си той има редица активни елементи и действия, които на база естествените съставки от плода акай, помагат на различни групи хора и с различни предпоставки към напълняване, да се справят с проблема на свръхтегло.

acai berry abc

В състава на acai berry abc влизат:


Плод от Акай в 42%; Алое вера в 14% от количествата; Хитозан 14%; Зелен чай 9%; фибри 9%.

Акай – богат на антиоксиданти, фибри, влакнини, витамини и минерали, той отдавна е доказал вълшебния си ефект върху здравето и тялото на човек. Бори се с редица заболявания, спомага отслабването и се грижи за красотата, съхранявайки младостта.

Алове вера – това растение отдавна е известно като чудо. Използва се главно с лечебна цел и качествата му са познати преди повече от 5000 години. Дори в Древен Египет използвали алое вера, заради богатите на витамини, антиоксиданти, минерали състави. С него подхранвали красотата на владетелката и съхранявали младостта.

Хитозан – тази съставка е широко разпространена в редица медицински ниши. Масово днес се ползва и в редица продукти с отслабващ ефект. Разгражда ефективно мазнините в тялото.

Зелен чай – той е свръх мощен антиоксидант, известен навред по света. Има диуретичен ефект и пречиства организма от вредните токсини, от излишни наслагвания на вода. Действа благоприятно на бъбреци и пикочен мехур. Пречиства стомаха и червата, действа тонизиращо.

Диетични фибри – има ги в много зърнени култури, зеленчуци, плодове. Те са неразделна част от всяко здравословното хранене.



Благодарение на всяка една от съставките в acai berry abc всеки може да започне бързо, здравословно и лесно да сваля излишните килограми. Подлагането на диета и силни физически упражнения не се нрави на всеки, но сега с откритията на века и новия естествен продукт, всеки може да се отърве от излишните килограми без много усилия.

related

Стоки и услуги 4764138487432533121

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item