stoineff

Многодетна Майка продаде бебето си за 600 лв.

Многодетната майка продаде четвъртата си рожба за 600 лева. за престъплението районният съд в Мездра я осъди на три месеца затвор, но условно, пише "Телеграф".

Сделката останала в Роман на 26 май миналата година. Тогава Васка Петрова от Тетевен се спазарила с Васил Димитров от Сухиндол да му продаде няколкомесечния Георги.


Сухиндолецът начаса броил парите и си прибрал пеленачето. След това пък предприел стъпки за осиновяване, като го припознал. Минала съответната процедура и той станал законен негов баща.

За алъш-вериша с бебето може би нямало въобще да се разбере, но майката сама се издала пред социалните, които вече й били отнели едно от децата. Тя завела при тях и другите две с молба да й ги вземат, защото няма къде да ги гледа и с какво да ги храни.

Когато я попитали за малкия Гошко, тя се изпуснала и казала, че го е продала. Съдът не й наложил глоба.

Социалните едва ли ще й върнат останалите деца, макар че тя не се е отказала от тях. Те са й отнети, защото ги карала да просят.

related

Регионални 2917496932927626012

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item