stoineff

Българите все по-често пазаруват от интернет


През последните години все повече българи започнаха да се доверяват на интернет пазаруването, въпреки непрестанните опити на големите медии да възпрепятстват онлайн търговията и да задържат клиентите в големите хипермаркети, които са щедри рекламодатели в ефира на почти всяка телевизия и радио.

Българите все по-често пазаруват от интернет

Статистикта


По данни на популярна статистическа агенция, над 54% от интернет потребителите в България имат опит с интернет пазаруването и са направили поне по-една покупка от онлайн магазин, процентът в европейските страни е значително по-голям над 70% от британците и немците са си поръчвали неща онлайн. Най-често избираните продукти са от категорията - дрехи, парфюми и козметика следвани от пътуванията и хотелските резервации.

Тендецията


Запазва се тендецията за пазаруване на маркови парфюми и козметика от интернет, а все по-често се наблюдава и ръст в поръчките на смартфони, лаптопи и бяла техника. Според клиентска анкета, поръчките се извършват директно от работните им места или от дома им, а тендецията е за повишаване на ръста на поръчки от мобилни устройства и таблети.

related

Стоки и услуги 5079919357606071134

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item