stoineff

Цветослав Попов е убитият мъж в Плевен

Цветослав Попов е убитият към 23 часа в четвъртък в Плевен. За това съобщиха от МВР, изяснявайки самоличността на наръгания смъртоносно мъж.


Убийството, което стана в центъра на Плевен по-миналата вечер, продължава да е тема номер едно на разискване в града на Панорамата. Припомняме, че 39-годишният Цветослав Попов бе открит мъртъв на платното между улиците „Иван Вазов” и „Сопот” в четвъртък.

Мястото където е убит Цветослав

Живуща в една от близките кооперации сигнализирала около 23 часа на 112. Тя била на терасата си, за да простира, когато съзряла неподвижното тяло на човек, съобщава pleven.utre.bg. Кръв не се виждала, но жената се стреснала и веднага потърсила съдействие от органите на реда. Лекарите, обаче само констатирали смъртта на 39-годишния Цветослав, който няма криминално досие.

При последвалия оглед криминалистите открили прободна рана в гърба му. Предполага се, че мъжът е бил намушкан малко преди да бъде намерен, защото тялото му било топло. Разпитите на полицаите пък са установили, че никой не е чул разпра или викове от кръстовището. Очевидци няма. Оръжието на престъплението също не е открито.

related

Регионални 4386978810441548638

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item