stoineff

19 годишна миска почина при липосукция

Кралицата на красотата на една от провинциите на Еквадор Катерина Канто почина на хирургическата маса в частна клиника по време на липосукция, съобщи „Дейли мейл”. 


Красавицата получила като награда по избор да си направи някаква корекция и избрала именно липосукцията, за да стане по-стройна.

Момичето, което стана спечели конкурс за красота през октомври миналата година дълго не искала да се подложи на операция, а се надявала да преодолее проблемите на фигурата си чрез физически натоварвания, но известен пластичен хирург непрекъснато й се обаждал и я увещавал да се подложи на корекцията.


Според представители на частната клиника, Канто е починала от сърдечна недостатъчност. Адвокатът на миската обаче твърди, че причина за смъртта и е кръвоизлив в мозъка.

Истината ще бъде установена от аутопсията на тялото, съобщава местни медии. Според тях, хирургът, извършил операцията е задържан под стража.

related

новини 6490999760594302645

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item