stoineff

Екзекутираха Митьо Лудия в Пловдив

Убийство е станало преди минути в Пловдив, съобщи trafficnews.bg. Убит е съпругът на топмодела Роси Черногорова - Митьо Лудия.

Майсторът на бойните изкуства Димитър Стоянов-Лудия е застрелян снощи в Пловдив. Съпругът на топмодела Роси Черногорова е бил разстрелян от двама наемници с ловна пушка на излизане от задния вход на Парк хотел, който ползвали живущите в апартаменти в сградата на пребития с винкели предприемач Коев. Килърите са дебнели жертвата си в автомобил на улицата. В мига, в който Лудия е отворил входната врата и е попаднал на мушката, е бил прострелян два пъти- в гърдите и гушата. В същия миг атентаторите са избягали с колата си, а той е намерил сили да се придвижи кървящ до самата улица, където се е строполил и е потънал в собствената си кръв.


Димитър Стоянов-Лудия е зам-шеф на федерацията по "Шу-ту". Районът е отцепен от полиция, на място се събират приятели на жертвата. Семейство обитава голям апартамент в новата кооперация в парк "Лаута " срещу картинг пистата. Двамата имат две дъщери, демострираха добър стандарт на живот.

Според говорителят на ОД на МВР-Пловдив автомобилът е изгорял изцяло. Работи се активно по изясняване на причините за опожаряването му. Продължава огледът на полицията на мястото, където е бил убит 38-годишния Димитър Стоянов, под прякор „Лудия”, Достъпът към жилищния блок все още е ограничен, извършват се огледи.

Към този час все още няма друга официална информация от полицията за бруталния разстрел и има ли резултат от издирването на извършителите му, освен разпространеното късно снощи съобщение, което гласеше:

Около 19.35 часа, на тел. 112 е подаден сигнал за прострелян мъж пред хотел край стадион “Лаута” в жк “Тракия”. Незабавно на мястото са изпратени екипи на полицията и спешна медицинска помощ. Установена е самоличността на мъжа – 38-годишен пловдивчанин, който е починал в линейката на път за болница. Първоначалният оглед на местопроизшествието е извършен под ръководството на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура - Пловдив. Предприети са всички необходими действия за разкриване на извършителя на тежкото криминално престъпление и изясняване на евентуалните мотиви. Продължават оперативните и процесуално-следствените действия по случая.

related

Пловдив 250587308307625945

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item