stoineff

Младо семейство от Шумен се разведе заради Фейсбук

Брак, консумиран само 10 месеца, беше разтрогнат в Шумен като дълбоко и непоправимо разстроен.

 Причина за раздялата на младоженците станал Фейсбук и болезнената ревност, която проявявал съпругът към заниманията на жена си в социалната мрежа.


Районният съд не се е произнасял за вината на двамата съпрузи, но постановил бившата булка да върне половината пари от 50-те лева, които мъжът й дал, за да заведе дело.
Двамата млади се взели на 2 август 2013 г. Свили гнездо в апартамента на свекъра и свекървата и първоначално животът им тръгнал по мед и масло. Малко след сватбата обаче младоженецът забелязал, че жена му си чати постоянно във Фейсбук с бившето си гадже.

„Правеше го по начин, който ме притесняваше, не беше просто приятелски”, казал пред съда съпругът, вече в качеството си на ищец. Тръгнали скандали, булката пък се оплаквала, че я ревнува неоснователно, заплашила на няколко пъти, че ще се махне, и на 20 юни миналата година си събрала багажа и си тръгнала. След като седем месеца не се виждали и не си говорили, вчера районният съд в Шумен решил, че за брака им повече шанс няма, и ги разделил. Жената обаче щяла да продължи да си носи брачното име, защото вече била свикнала с него.

related

новини бг 280459749226960465

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item