stoineff

Поръчка от лихвар е възможна причина за екзекуцията на Лудия

Хора от подземния свят на Пловдив цитирани от БЛИЦ, казват че възможна версия е екзекуцията на Лудия да е изпълнена по поръчка на голям лихварски бос, тъй като не се е отчел някъде нагоре по веригата.



Димитър Стоянов се е занимавал с лихварство в особено големи размери, става дума за милиони левове. По непотвърдена информация в зрелищното убийство може да е намесена и версия за наркотици в голямо количество.

Според БЛИЦ запаленият в близост до местопрестъплението автомобил не се е водил на Митко Лудия, а е на неизвестен все още собственик.

Много хора започнаха да се чувстват недосегаеми и това им изигра лоша шега, казаха още източниците от подземния свят. Според тях убийството на Лудия много прилична на ликвидането през 2007 година на Огнян Харизанов, търговец на кожени изделия, но замесен и в бизнес с наркотици. И тогава, и сега жертвата е простреляна с ловна пушка.

Преди месеци полицията обяви, че Божидар Атанасов е убил Харизанов, но според адвокати преки доказателства за това няма. Едва ли убийците на Митко Лудия ще бъдат намерени скоро.


related

Регионални 193502258496789133

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item