stoineff

Клане в Русе: Грък закла жена си , а след това се самоуби

Последни новини. Грък закла жена си, а после се самоуби. За пореден път с трагичен инцидент започва Новата година в Русе.


Възрастен мъж, чужд гражданин, с гръцко поданство, убил съпругата си, след което се самоубил, пише ruse-news.com.


Сигналът за разигралата се трагедия в бл. „Силистра“ на ул. „Петрохан“ в кв. „Родина“ бил подаден около 17 ч. днес. Тяхна обща позната позвънила на вратата, за да им честити новата година. След като никой не отворил, се опитала да се свърже с тях по телефона. Когато и този опит завършил без успех, сигнализирала на 112.

Изпратените на място оперативни екипи МВР установили в апартамента на 6-ия етаж два трупа – на 78-годишна русенка и на няколко години по-възрастния й съпруг, гръцки гражданин. И в двата случая смъртта е причинена от удари с нож.

Една от основните версии, по които следствието работи, е, че се касае за битова драма, тъй като, по думите на сестрата на загиналата, съпругът бил известен с пословичната си ревност. Най-вероятно първо е убил съпругата си, след което сложил край и на своя живот. Не се изключват обаче и други версии.

От Областната дирекция на МВР потвърдиха информацията. В момента екипите работят на местопроизшествието. Окончателната причина за смъртта на двамата ще бъде ясна след извършването на аутопсия.

related

Регионални 2437209410692596716

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item