stoineff

Възможно е Боби Кристина да е била малтретирана

Полицията разследва какво се е случило с дъщерята на покойната Уитни Хюстън Боби Кристина Браун, която била получила наранявания на лицето, преди да бъде открита припаднала във ваната на апартамента си, съобщава сайтът Контактмюзик.
Разследващите открили белези от наранявания около устата ѝ.


Възможно е Боби Кристина да е имала спречкване с партньора си Ник Гордън, което се е състояло около час преди пристигането на общия им приятел Макс Лоумас.
По думите на Макс, Ник Гордън се държал странно.
Двамата мъже започнали да търсят къде е Боби Кристина, след като кабелен техник, посетил дома ѝ, им съобщил, че не могъл да я открие.
Междувременно стана ясно, че роднините на единствената дъщеря на Уитни Хюстън искат да изключат животоподдържащата апаратура в сряда, 11 февруари, в деня на смъртта на майка ѝ.
Изключването се препоръчва от лекарите, защото мозъчната активност остава много ниска и няма никаква надежда Боби Кристина да оздравее.
Двадесет и една годишната Боби Кристина беше намерена на 31 януари от Макс Лоумас в безсъзнание във ваната в дома си в предградието на Атланта - Розуел.
Той веднага повикал Ник Гордън. Боби Кристина беше откарана в болница, след като партньорът ѝ се опитал да я съживи със сърдечен масаж.
В болницата тя беше поставена на командно дишане и в изкуствена кома заради диагностициран оток на мозъка

related

новини 9029223585273004657

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item