stoineff

Ревнивият Коста убил с юмруци съпругата си Деяна

Бруталното убийство на младата жена потресе София в края на миналата година. На 13 октомври Коста Киров отива при съседите си и съобщава: „Диди почина, мъртва е!” Семейството, което току що се прибира в дома си, се впецепенява, пише „24 часа”. Комшийката им е млада жена, станала майка преди година и половина и просто не могат да повярват, че вече не е между живите.


Да не би пак да си я набил, питат те съпруга и той си признава всичко. 33-годишният мъж сам набира 112, за да съобщи за смъртта на жена си, починала от зверския побой. Полицаите от СДВР заварват 25-годишната жена просната на пода в локва кръв, с разбит череп. По тялото й има множество следи от насилие.

Деяна и Коста заживяват заедно и в началото всичко е добре между тях, макар той да е извстен с буйния си нрав. Младата жена забременява, ражда им се момиченце. В един момент мъжът започва да става все по-агресивен, започва да пребива Деяна. Тя не издържа, когато една вечер Коста се прибира пиян и й заповядва да приготви багажа на семейството за морето. Уплашена, че той е много пиян, а иска да кара отказва да тръгне с него. Взима бебето и напуска апартамента. Коста все пак тръгва и катастрофира на път към морето.

След тази вечер Деяна отказва да се върне при съпруга си. Живее с детенцето при своя приятелка и се крие от Коста. Накрая си намира квартира в „Слатина”, там идва и майката на Деяна, която й помага да се грижи за бебето.

На 12 октомври Коста примамва жена си да отиде при него в „Дружба” заедно с детето с мотив, че брат му се е върнал от Кипър и носи подаръци. Деяна отива, без да предполага, че всъщност това е капан. Вече в апартамента Коста я напада. Твърди, че е наела другата си квартира, за да може да живее тайно с друг мъж. Започва да я бие. Ударите са толкова силни, че самият той наранява ръцете си. Според съдебните лекари подобни белези се получават, когато някой удря с всичка сила със свити в юмрук ръцете. Младата жена е издъхнала в мъки, като до последния момент е осъзнавала ситуацията, в която е поставена.

related

София 3704138101036551424

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item