stoineff

БМВ удари двама братя, пребили минути по - рано човек

Двама братя са задържани в следствения арест след като са пребили 38-годишен мъж от Хасково и са го изоставили в безпомощно състояние на бул. „Съединение” в Хасково. Сигналът за побоя е получен един час след полунощ на спешния телефон, информираха от МВР-Хасково. Изпратените на мястото на произшествието екипи на МВР са намерили пребития мъж, които е откаран в болницата с фрактура на левия крак и контузни рани по главата.

Двамата побойници са открити и арестувани. Те са от Хасково, братя са на 21 и на 24 години и са признали за побоя като предизвикан пиянски скандал. Малко след като са ритали и удряли падналия на асфалта мъж, двамата братя поели по близката улица „Стефан Стамболов”, където ги помита лек автомобил с марка БМВ, който бяга от мястото на произшествието и до момента не е открит. По-сериозно е пострадал по-големият брат, а по-малкият се е отървал с леко нараняване при което е получил болки в кръста. Работата по криминалните случаи продължава.

От МВР-Хасково съобщиха и за задържането на 28-годишен мъж от Хасково, които на 26 февруари нападна 46-годишен турски гражданин на бул. „Съединение” в центъра на града. Турчинът е бил пребит и ограбен. Отнети са му 4 700 лева, 1 250 евро и 1 000 турски лири. Пострадалият е имал нужда от медицинска помощ поради фрактура на лявото стъпало, гипсиран е и единият му крак. Грабителят е задържан за 24 часа, по случая е образувано досъдебно производство.

related

новини бг 2458692612925668208

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item