stoineff

Сидеров: България е на прага на война!

"България е на прага на война", смята лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

 Той предупреди, че страната ни може да бъде въвлечена във военни действия заради разрешението на Барак Обама да снабдява Киев с оръжие. България живее в тревожна военна обстановка. Само преди броени дни конгресът на САЩ разреши на Барак Обама да снабдява нацистката хунта в Киев с оръжие.

Това означава, че ще има ответни действия от страна на Руската федерация, а България ще бъде въвлечена още повече в тази конфликт", обяви Сидеров от парламентарната трибуна в декларация от името на партията си.


Той изброи и факторите, които засилват тази опасност. "В момента във водите на Черно море има американски кораби. На българска територия се позиционират ракети на НАТО. Ще се открива команден център на НАТО. Ще се проведат 22 военни учения на българска територия. Това означава, че България е на фронтовата линия".

Сидерлов припомни, че вчера е казал това в комисията по отбрана, но "всички се правели на разсеяни, когато изнесъл тези факти. "България се намира на прага на война. За пореден път казвам на управляващите: Вземете се в ръце. Обявете неутралитет, докато не се разреши този конфликт. Всичко друго означава, че ще участваме в една евентуална Трета световна война", призова Сидеров.

related

Политика 2696961193350666242

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item