stoineff

Как да изберем подходящи бижута за нашият абитуриентски бал?

Абитуриентският бал е едно от най-важните събития в живота на един млад господин и на една млада дама. Всички ученици с трепет очакват този прекрасен ден, в който да покажат колко са красиви и вече големи.  За да изглеждаш добре на своя бал, обаче не винаги е необходимо да похарчиш купища пари. В повечето случаи трябва да имаш определени средства, но по-важното е да знаеш кое и откъде да си закупиш. Най-важно разбира се е да притежаваш вкус и стил на обличане. Това са все неща, които не се купуват с пари. Визията на абитуриентският бал е разбира се най-важното нещо. Но освен роклите за дамите, както и костюмите при мъжете, от съществено значение са бижутата и аксесоарите. Точно в избора на тези акценти си проличава, кой е наясно с модните тенденции и знае как трябва да изглежда. Бижутата например са важни и за двата пола. Що се отнася до жените, при тях колието и обеците са просто задължителни. Няма как да сложиш новата си прекрасна вечерна рокля, без подходящите бижута.

Как да изберем подходящи бижута за нашият абитуриентски бал?

Мили дами, когато избирате бижу за своят бал е добре да носите роклята със себе си или пък поне нещо със същият цвят и подобно деколте. Излишно е да Ви казваме,че едно бижу стои по съвсем различен начин в комбинация с рокля. Отделно при избора на дамско колие, няма как да преценим правилно без да видим как ще стои на даденото деколте то. В определени случаи колието за една дама е напълно задължително, повечето рокли просто го изискват, а ако го няма то вашата визия ще бъде недовършена и е възможно много ваши съученици да забележат това. Все пак едно V образно деколте няма как да мине без колие. Ако привличате повече внимание със своят бюст, то може би вероятно е по-добре да изберете по-малко и нежно като размери колие.

Обеците от своя страна трябва да са съчетани с колието. Много дами избират комплект от колие и обеци в еднакъв стил. Това също е добър вариант. Не забравяйте, че не е нужно да се охарчвате супер много за бижута и да закупите най-скъпите на пазара. Търсете нещо на нормална цена и най-вече практично, така че да може да се ползва и друг път. Ефектни и винаги на мода са колиета с кристали. Такива може да намерите онлайн в много интернет сайтове на ниски цени като например в TvoetoBiju.com

Как да изберем подходящи бижута за нашият абитуриентски бал?

При мъжете бижутата също са изключително важни в балната вечер, макар че повечето от тях не го осъзнават а и все още не обръщат такова детайлно внимание на визията си. Пръстенът е бижу, което е предпочитано от много мъже, в повечето случаи златен разбира се. Друг е въпросът, че това е доста скъпо бижу и всеки сам преценява дали това е точният момент да бъде закупено. Точно поради цената си , а и факта че много от младите господа не са свикнали да носят пръстени, те предпочитат друг тип аксесоари. Изключително вървежни са мъжките гривни. В комбинация с един нов и хубав часовник те придават завършен вид и мъжествена визия на господата.

На абитуриентските балове, както и всички други балове всеки се стреми да изглежда невероятно добре и да бъде по-хубав от другите. Точно за да изпъкне и да бъде различен всеки опитва да изглежда по нов и интересен начин, но това понякога води до комични ситуации. Не трябва да се забравя, че това все пак е само една вечер и е важно да се придържаме към модните тенденции и да изглеждаме просто добре, да се чувстваме добре и най-вече да се забавляваме качествено. Всичко друго остава на заден план!

И кой каза? 1,2,3,4,…

related

Стоки и услуги 1743898516058459385

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item