stoineff

Хисар е в шок след вчерашната зверска катастрофа, при която загина Павел Неделчев

Курортното градче Хисар е настръхнало след вчерашната поредна трагедия. Със скорост над 150 км.

 в час, в дърво на пътя между две близки села, се заби БМВ. 24-годишният Павел Неделчев, който е ваден на парчета от останалото наполовина возило. Части от него се бяха разхвърчали на метри от инцидент. Младежът е издъхнал в ръцете на полицаите. За жалост не е имало как да бъде спасен.

Вижте още : http://www.inter-view.info/2011/04/blog-post.html

Това е поредната драма в курорта. Преди три години три момчета, тръгнали от Хисар да закарат приятел от съседното село Михилци до дома му, катастрофираха, забивайки се в дърво. Изследванията показаха, че са били пияни. От четиримата оцеля само шофьорът. Преди малко повече от година на излизане от Хисар, по пътя за Пловдив, две студентки загубиха живота си в катастрофа.



Днес или утре ще бъде погребението на Павел Неделчев. Приятели и роднини не могат да прежалят момчето Те разказват, че младежът е учил в ПГ „Владимир Заимов” в Сопот, бил много отговорен, когато шофирал, никога не превишавал 80 км. в час. Не могат да си обяснят защо е вдигнал такава висока скорост вчера. Местните искат да бъде направен и осветен от свещеник курбан, за да секнат нещастията на пътя.

related

Регионални 8779461339831640095

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item