stoineff

Катастрофата в Кресна взе втора жертва

Първият сигнал за катастрофата в Кресна е постъпил днес около 6 часа и 30 минути, съобщават от Пътна полиция – Благоевград. 

По първоначални данни, лек автомобил „Рено” с 49-годишен водач от гр.Кресна, излизайки от пресечка от гр.Кресна за включване в Е-79 е създал предпоставка за удар с лек автомобил „Мерцедес” с 25-годишна водачка от с.Митино, общ.Петрич. Втора жертва има на жестоката катастрофа в Кресна.  Двама са загиналите мъже - на 49 и на 60 години и двамата от Кресна, третият пътувал в буса е ранен.


За да избегне удар между автомобилите, водачката на лекия автомобил „Мерцедес” е отклонила автомобила вляво, а в същия момент водачът на лекия автомобил „Рено” е отклонил автомобила в дясно и е настъпил челен удар между тях.

Вследствие на инцидента са загинали водачът на лекия автомобил „Рено” и 59-годишен мъж от Кресна, пътуващ в него. По първоначални данни без опасност за живота са пострадали мъж на 49 години и мъж 39 години, също пътуващи в лекия автомобил „Рено” и двамата от Кресна.

Пострадала е и 25-годишната водачка на лекия автомобил „Мерцедес”, която е настанена за лечение в МБАЛ-Благоевград. Точните причини за настъпилото произшествие са в процес на установяване. Движението в района е нормално.

Шофьорката на мерцедеса, катастрофирал тази сутрин на главен път Е-79 в Кресна, се е връщала от дискотека в Сандански. 25-годишното момиче от петричкото село Митино работи в магазин в Благоевград, пише "Струма бг"./

related

новини бг 5225483914798229480

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item