stoineff

Откриха трупа на студентката Вероника Здравкова в Янтра

Последни новини. 

Тялото на изчезналата 23-годишна Вероника Здравкова току-що бе намерено в река Янтра близо до гарата, където тя е била видяна за последен път. 70-годишен рибар отишъл да хвърля въдици и забелязал в реката нещо, което първоначално помислил за кукла. После видял, че това е трупа на момичето.

Последни новини

Полицията е отцепила района и извършва следствени действия, съобщава "24 часа". По първоначални данни момичето е било по бельо, което води до предположението, че е била изнасилена.

Припомняме, че 23-годишната Вероника Здравкова изчезва в 19 часа в събота. Студентката от Великотърновския университет си тръгва от магазин на мебелна верига, в който работи, колегите ѝ я изпращат до паркинга на “Технополис” и сякаш потъва, телефонът ѝ е изключен.

"Вече се примирявам. Дори да е мъртва, ама само да си я намеря, да си я прибера. Няма значение вече… И единият, и другият вариант вече приемам. Просто да си я прибера", проплака обезвереният Трайчо Трайков, който три нощи вече не е мигнал и ял от притеснение.
Водолазна група от бившата „Гражданска защита“ се е включила в издирването и тримата щатни водолази вече повече от час търсят по поречието на река Янтра – от района на жп гарата във Велико Търново до пречиствателната станция. Периметърът е около 2 – 3 километра. Към момента няма резултат от издирването на момичето, което е в неизвестност от 19 часа на 28 февруари.

„Викам си вече - дали не е извън граница? На човек му идват всякакви мисли. Както съм чувал, че ги отвличат и ги събират в една стая, пък после ги товарят в бусове за бели робини… Пък и другото го има, може разни сутеньори да са си свършили работата и да са тръгнали друга да си търсят… Няма значение в какъв вид, важното е да си я прибера. Всеки иска да е доброто, ама се примиряваме и на лошото…“, въртят се черни и объркани мисли из главата на бащата на Вероника. От момента на изчезването на 23-годишното момиче досега той и съпругата му не могат да спят, нито да се хранят. Майката на Вероника плаче безутешно, но все още се надява на щастливa развръзка. Роднините им също са в абсолютен шок и правят всичко по силите си, за да крепят родителите на Вероника.


related

Регионални 7131789970287694682

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item