stoineff

Пригответе кафето си с телефона


В света на мобилните технологии, животът ни е немислим без смартфона. С него общуваме, работим, забавляваме се и улесняваме ежедневието си. От скоро мобилните телефони намериха приложение и в домакинството, за щастие на всички домакини. Чрез него контролираме климатиците, пералнята, готварската печка, телевизора, а от скоро може и да приготвяме кафето си. Как става това, разказаха от международната онлайн компания Kaymu.
Съвсем скоро на американския пазар се появи първата машина за кафе, съвместима с Wi-Fi. Благодарение на смартфона или таблета ви, вие ще може да контролирате смилането на зърна, плътност на кафето, добавки към него и колко чаши от напитката да бъдат приготвени, в определен час, който вие сте задали. Мобилното приложение ще ви информира кога е готово вашето „Смарт” кафе и колко минути ще бъде поддържано топло. Освен всичко това, ще виждаме и индикация когато машината се нуждае от повече вода или кога зърната са на изчерпване.

Умната кафе машина и вашият смартфон, ще научат и графиците и предпочитанията ви, точно в колко часа пиете кафе обикновено и с какъв вкус, цвят и плътност да бъде то. Максимума на чашите е 12 броя на ден, с цел вие и вашите гости да не прекалявате с консумацията.
На този етап, кафе машината може да бъде намерена само в Америка и ще бъде приложима само за Android.

От технологичния сектор, съобщиха, че в близко бъдеще се подготвя и Смарт машина за вино, така че да бъдат удовлетворени и почитателите на благодатната напитка.
Очаква се, че до 10 години обикновените домакински уреди да изчезнат и да бъдат заменени с умна техника, която да улесни ежедневието ни.

related

Технологии 1612993826033165170

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item