stoineff

Водещи версии за смъртта на Вероника - убийство, нещастен случай, или самоубийство

"При първоначалния оглед на тялото на Вероника Здравкова са установени наранявания на главата, но аутопсията ще покаже дали това е причината за смъртта. Засега работим по всички версии, включително нещастен случай и самоубийство”, казва наблюдаващият прокурор Цани Попов. Експертизи ще покажат дали момичето е изнасилено, или панталоните му са се свлекли, докато е било влачено, пише "24 часа".


Сред водещите версии е и убийство с цел грабеж. В дрехите на момичето не са намерени никакви лични вещи, пари или документи. Не е открит и мобилният телефон на младата жена, казаха близки до разследването.

От 4 месеца Вероника имала сериозен приятел, който също работел в мебелния магазин. Той не я изпратил във фаталната вечер, защото имал свои ангажименти, каза лелята Даниела Великова. Миналата година Вероника приключила друга дългогодишна връзка със състудент и близките имали съмнения, че той я ревнува. Студентката обаче не била споделяла младежът да я притеснява.

Полицаите вече са го разпитвали и са отхвърлили възможността да е замесен.

related

новини бг 7313732692836148797

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item