stoineff

Потребители на български форум събраха само за дни 1000 лв. да помогнат на умиращ свой приятел

Потребители на един от най - големите IT форуми в България -"Предприемач" събраха само за няколко дни сумата от 1000 лв., за да помогнат на Георги Борисов на 32 години, който от дете има проблеми с бъбреците.
В последните няколко месеца състоянието на младия мъж е такова, че вече се нуждае от трансплантация в Турция, за която са нужни около 31600 долара.


Даренията събрани от онлайн форума са спонтанно организирани от негов приятел, който опитва да помогне. Първоначалната идея е да се съберат 100 лв., но доста бързо даренията надхвърлят първоначалната цел. Идеята се разраства, като скоро се очаква да има направен сайт, на който да се организира и популяризира кампанията.

Видео от връчването на събраната сума можете да видите тук


Ето и призива:

Преди 5 години на съпругът ми Георги Борисов беше поставена тежката диагноза -хронична бъбречна недостатъчност, което ще рече ,че бъбреците не могат да пречистват кръвта и е нужно хемодиализно "лечение". Не мога да ви опиша какво е чувството да виждаш как животът ти се променя буквално за един ден. И така започна нашия кошмар и борба с болест ,която прогресира толкова бързо, че не можеш да повярваш дори.
Равносметката е такава- 5 години през ден на хемодиализно"лечение",множество операции за съдов достъп много болка и мъка за него така и за нас хората които го обичаме.Слагам "лечение" в кавички понеже тази процедура освен,че поддържа живота му ,уврежда всички органи ,организма отслабва всеки ден повече и повече.Може би най-гадното нещо е да гледаш как любимия ти човек страда и ти си безсилен да му помогнеш.
Единственият изход от тази ситуация е трансплантация на бъбрек.За съжаление сумата която трябва да съберем е непосилна за нас и нашите семейства, за това имаме нужда от вашата помощ и подкрепа!
 Източник: http://novini.cc/

"Обръщам се към потребителите на Predpriemach.com, тъй като почти всички разполагат с Epay и Paypal, където почерпката с "едно кафе" не бихте я усетили. Според мен голяма част от хората не се обръщат на такъв зов, тъй като е свързано с банкови преводи и прочие разправии, което включва и по-голяма сума за изпращане, което със сигурност отказва голяма част от хората.

С каква молба се обръщам към вас, който има възможност и желание да помогне на един млад човек - нека директно ползва банковата сметка по-долу в снимката.
За всички останали - идеята ми е кой колкото може - 1,2 или 3 лв. (буквално да почерпи непознат в нужда едно кафе) да пусне в моя микросметка или PayPal акаунт. В замяна на всеки, който желае ще публикувам негова статия с линк в някой от моите сайтове (вечен линк) или ако не е в статия - sitewide линк за период от 5 месеца. Сайтовете са на различни тематики и се надявам, че не това е причината да пратите 1 лв., за да получите линк, НО за идеята и на такава размяна съм готов.

Надявам се да се съберат повече от 100 лв., които да му връча от името на Predpriemach.com - вярвам, че той много ще се зарадва и със сигурност името на този форум ще се свързва с добро.

КИН: 3144078352
Paypal: revenetov@abv.bg

Всеки, който желае линк да ми пише на ЛС, за да му дам инфо. за сайтовете."

Георги е на хемодиализа от 2009г. и за жалост е успял да развие всички усложнения свързани с бъбречната недостатъчност. Дори простите и елементарни движения за него са свързани с усилия и болка вече 5-та година. Нужната сума това да се промени е 31600$ за кръстосана трансплантация в Турция в болницата "Гази Осман Паша"които са непосилни за неговото семейство.




related

Онлайн бизнес 418702227442353366

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item