stoineff

Лучано: Управляващите да вземат заем от 300 милиарда евро, а не само 8

Бившият царски министър Васил Иванов-Лучано разказав интервю за  Нова телевизия за промените в живота си след излизането от политиката и проблемите в личния си живот. Той не се оплаква от съдбата си и продължава да гледа на живота като на даденост, която не можеш да избегнеш.

„Иван Славков ми умря в ръцете, бях последния човек, който е говорил с него. Той беше мой учител и един от най-близките ми приятели”, каза още Васил Иванов. Той обаче отказа да коментира какво му е казал Батето на смъртния си одър. „Батето беше велик, сега където и да се обадя от негово име, ме приемат”, каза само бившият царски министър.

Васил Иванов-Лучано твърди, че получава на седмица по седем покани за брак, след развода с първата си съпруга и след раздялата си с доскорошната си приятелка. Това той отдава на собствената си щедрост към жените в живота си.

Бившият царски министър раздал парите си на бившите си жени и сега вече е решен никога повече да не влиза в брачен хомот. „Никога не съм си броил парите, не знам кога направих първия милион, затова и всичко раздадох на жените и децата си”, каза Лучано.

„Когато бях на върха имах 49 сладкарници, печелих достатъчно пари”, смята Васил Иванов. Той отдава успеха си на търговски нюх и бързо откриване на пазарни ниши. Лучано съветва управляващите да вземат заем от 300 милиарда евро, а не само 8 милиарда и след това да ги инвестират в икономиката.

„За да има бизнес, парите трябва да се търкалят по улицата, сега хората нямат пари, как да работят”, смята бившият министър. Според него, в момента у нас се въртят „кухи пари” и износът ни буксува, защото загубихме пазарите си в Русия.

„Имам само три изпита, но не ги взимам, защото ще стана за смях, ако сега завърша висше образование”, призна Лучано. Той заяви, че лично е назначил Ирена Кръстева за шеф на тотото и смята тази жена и синът й Делян Пеевски за умни и мислещи хора.

related

Политика 30881351907721084

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item