stoineff

Добри идеи за интериора на вашата спалня

Искате да промените малко или много интериора във вашата спалня? Това може да стане с няколко прости и с няколко сложни решения.


Нека да започнем със сложите. Сами може да се досетите, че става дума за нови мебели, ново легло или изцяло ново обзавеждане. Това е вариант, ако имате достатъчно средства. Хубавото на този начин на интериор, е че можете напълно да смените визията на спалнята ви, като става дума дори за най-малките детайли.

1. Изберете нов модел легло. Ако искате да имате повече място в спалнята, вземете някое, което има място под него. Тези със шкафчета не са за препоръчване, защото вече са демоде, а и реално погледнато имате само половината от пространството под леглото.

2. Избора на матрак, или друг вид „постеля“ е изцяло ваш избор.

3. Възползвайте се и да смените подовата настилка, ако не цялата, то поне подменете килима. Лесно може да намерите в магазините различни килими, които точно да паснат на цвета в стаята. Което е следващата точка – цвят.

4. Стените можете или да ги боядисате, като ще трябва да е само в един цвят, докато с тапети имате шанс за красиви и модерни шарки.

5. Възползвайте се и от някое ново шкафче или цялата мебел налична в спалнята.

Но какво става, ако не искате да сменяте целия интериор на вашата спалня? 

Тогава може да наблегнете на нещата, които са в нея, но не на големите, като леглото. За да спестите пари, изберете си нещо, което се налага да смените или вече е толкова старо и вехто, че едва спите с него в стаята. Полилеят е добра опция. Можете да сложите повече светлини, ако прекарвате голяма част от времето си в спалнята, или ви се налага повече светлина.

Променете и визията му, например от висящ пищен полилей в модерно и издължено произведение на изкуството. Там изборът е доста голям, тъй като вече и крушките са други и дизайните. Завивките на леглото, също могат да бъдат подменени подходящо. Завесите (ако има такива) могат да бъдат заменени с по-тъмен цвят, за да изглежда по-еротично или приветливо, когато се прибирате от тежък ден.

Мястото за всяка жена – jenata.info

related

Интериор 5997418612663794818

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item