stoineff

Две сестри близначки и младеж загинаха в зверска катастрофа в Стамболиййски

Трима младежи са загинали в катастрофа снощи в Стамболийски на ул. "Тракия", съобщава МВР. 

Лек автомобил „Ауди” се е ударил странично в „Хюндай”, при което се е завъртял на пътя и се е забил в дърво. На място са загинали 22-годишен младеж от Стамболийски и две 19-годишни момичета - сестри близначки, от Пловдив.

Шофьорът на аудито е на 23-години и е настанен в болница. Водачката на хюндая е на 23 и не е пострадала сериозно. Взета й е проба за алкохол.

Водачката в хюндая ме засече. Това е заявил 23-годишният шофьор на аудито пред разследващите в Септември, след като се осъзнал след инцидента, при който загинаха трима негови приятели - момче и две сестри близначки. В аудито по време на инцидента са се возили две двойки.

"Тръгнах да изпреварвам хюндая на улица „Тракия”, но в един момент колата ме засече, след което се завъртях”, казал водачът на „Ауди”-то.


Обяснението пък на шофьорката на хюндая е, че е тръгнала да завива наляво, за да се прибира вкъщи, когато другата коля я връхлетяла и двата автомобила се закачили леко.

„Ауди”-то ми пресече пътя. Караше много бързо. Двете коли се закачиха леко”, обяснила дамата. Тя не е пострадала, но е много стресирана от инцидента.

Вижте още

related

Пловдив 2404406536436023027

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item