stoineff

Кои обувки са качествени


В обувната индустрия все повече навлизат синтетичните материи, които са значително по- евтини от естествените и съответно свалят цените на продиктите. Цената на обувките не зависи само от кожата, но и редица други операции като шевове, декорации, поддръжка на машини, труда на работниците и т. н.

 
обувки


Нашите български качествени обувки са в пъти по- евтини от вносните, а имат еднаква здравина и едно и също качество. Но как да разпознавате качествените мъжки и дамски обувки? Има няколко показателя за това да не се бъркате, когато избирате обувките си.

На първо място, без значение дали ще се зимни, пролетни или летни обувки, те трябва да са със съотвената тежина. За моделите, които се използват в по- топлите сезони, подметките са предимно леки, а за зимните са малко по- тежки. Зимните обувки тежат малко повече, тъй като в самите ходила се влага каучук- материал, който е термично обработен, за да предотвратява пъзалянето в снежните пътища.

Може би знаете, че ръчната изработка винаги е по- скъпа от серийното машинно производство. Такива обувки имат еднакво качество, но сериините се правят за по- малко време и в по- големи количества, което допринася за по- ниска себестойност.

Ако обичате да ходите пеша и държите на качествени мъжки или дамски обувки, трябва да обръщате голямо внимание на хастара и кожата. Заложете на истинските материали от едър рогат добитък
Зимните обувки трябва да бъдат изработени от груба и плътна кожа, която да не пропуска вода. Дамските боти и ботуши, които са направени от намачкана „модерна” кожа не са подходящи за снежните и дъждовни дни. Тази кожа е по- подходяща за боти, обувки, чехли и сандали за сухите пролетни и есенни месеци.
Голямо значение имат и украсителните елементи по обувките- циповете, закопчалките, връзките и т. н. Трябва да ги отбягвате в случай, че имате някакви кожни проблеми и да избирате по- изчистени модели обувки.

Виж повече: http://mes.bg/damski-obuvki

related

новини бг 5668307324944257477

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item