stoineff

Абсурд! Извергът убил садистично седемгодишната си дъщеря е с отменена присъда!

Апелативният съд във Велико Търново отмени присъдата от 16 години затвор на 39-годишния Пламен Петров, който навръх великден м.г. преби до смърт 7-годишната си дъщеря Пламена пред очите на по-малката й сестричка. Причината - допуснато сериозно процесуално нарушение.


Делото се връща на окръжния съд в Русе и трябва да тръгне от начало, пише 24 часа. Според държавното обвинение Пламен проявил истински садизъм спрямо детето си, като няколко часа го е бил и мъчил във фаталния ден - 20 април 2014 г.

Момиченцето било наказвано да стои на колене върху черупки от орехи и пращано в ъгъла с вдигнати ръце. Мащехата Емилия пък го карала да готви и насила отваряла устата му да го тъпче с лук.

В края на януари русенският окръжен съд призна бащата за виновен в умишлено убийство на рождената си дъщеря, извършено с голяма жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин. Втората му жена бе оправдана по обвинението, че не се е притекла на помощ на намиращото се в безпомощно състояние дете.

Петров бе доведен в съдебната зала с пранги на ръцете и краката. там не присъства биологичната майка на Пламена, оставила двете си деца на грижите на баща им. Делото бе гледано по съкратена процедура, в което, според съда, се крие порокът на присъдата.

related

Русе 7840458401178801854

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item