stoineff

Внимание! Тийнейджъри изтрещяха по нова модно изварщение

Нова опасна мода набира скорост сред тийнейджърите в САЩ. Тя се нарича „предизвикателството Кайли Дженър” и подтиква младежите да обезобразяват лицата си, пише „Тайм”.
След като риалити звездата Кайли Дженър заяви, че очевидно изкуствено напомпаните й устни са напълно естествени, младежите започнаха да търсят нехирургични начини за уголемяване на джуките. И да конкурират представителката на клана Дженър-Кардашиян със стряскащи снимки в социалните мрежи.„Предизвикателството Кайли Дженър” се състои в това да напъхаш устата си в тесен стъклен съд и да засмучеш въздух, колкото е възможно по-силно. Резултатът е временно подуване на устните, които наподобяват на инжектирани със силикон.

Ефектът от тази самоделна интервенция обаче често е катастрофален, като хлапетата често свършват с насинени устни, които понякога и кървят.Въпреки това Туитър е пълен със снимки и клипове на безделничещи младежи. И въпреки че картинките са повече от стряскащи, това сякаш ги мобилизира да изглупяват още повече.Модата завладя както момичетата, така и момчетата. След като и две сестри от Исландия си причиниха това нараняване, местен пластичен хирург обясни: „Устните посиняват, защото кръвта ги изпълва и лесно може да се инфектират и да изгубят чувствителност. Това е наистина опасно изтръпване и сериозно съветвам никой да не го пробва”.

related

новини 4336361728532823372

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item