stoineff

10 малки неща, които притежава всеки милионер

Да станеш милионер може да изглежда трудно, но разбира се не е непостижимо. Поне да изглеждаш като такъв. Много от известните богати предприемачи са започнали своя бизнес от гаражи, общежития или на улицата, а упоритата им работа и способността за самоусъвършенстване ги изстрелва на топ позициите сред най-заможните хора. Вие може да нямате такова състояние в банковите сметки, но лесно може да се сдобиете с такъв имидж като си закупите някои от нещата, които те притежават. Компанията за онлайн търговия Kaymu.bg подбра 10 от малките вещи, които използват милионерите и милиардерите.

1. Часовник- часовникът е един от най-важните аксесоари за всеки мъж или дама.

 То показва вкус, благосъстояние, а подсъзнателно кореспондира с точност. Точността е най-важното качество за всеки човек запътил се към славата и парите.

2. Бутонели- 

Това е чудесен начин за показване на изисканост и аристократизъм към външния вид. Сдобийте се с поне един вид дизайнерски копчета за ръкавели.

3. Сака-

 Повечето милионери имат свой собствен стил на обличане, което ги отличава. Като за начало може да си купите цветни сака, от хубава материя, които да привличат погледите върху вас.

4. Картина- 

Милионерите са известни със своята страст към колекционерските вещи. Почти всеки от тях притежава поне по една картина, на стойност няколко милиона. Като за начало може да се сдобиете с евтина репродукция.

5. Спортна екипировка-

 Грижата за духа и тялото е в основата на добрата концентрацията и стимул. Всеки себеуважаващ се човек, мисли за своето здраве. Купете си спортно облекло и спортувайте!

6. Писалка и тефтер-

 Те се информират, запомнят и пишат. Купете си луксозна писалка с тефтер, в които да записвате важните неща когато ходите на срещи. Милионерите преглеждат своите записки, защото нещо малко може да ги вдъхнови за следващата голяма инвестиция.

7. Пура-

 Според международно проучване, 87% от милионерите пушат пури. Ние лично, не разбираме каква тежест има този аксесоар, но очевидно е важно за показване на изтънчен вкус.
8. Остри обувки- Острите обувки са елегантни и подходящи за делови срещи. Всяка дама или мъж притежава по няколко чифта, разбира се екзотични и скъпи кожи.
9. Парфюм- По външния вид посрещат, по ума изпращат. И богати хора знаят това. А най-добрият завършек на цялостната визия е парфюмът. Той действа на определени мозъчни зони на събеседниците, така че милионерите използват успешно този коз.
10. Скъпите неща- Стабилен автопарк, частен самолет, яхта и къща на екзотично място присъстват в списъка към големите неща, които притежава всеки милионер. За да завършим малкия списък трябва да добавим- смартфон, който използват основно за работа, а не за отбиване на време в социалните мрежи; добър достъп до интернет и силна половинка, която да ги подкрепя по пътя към голямото богатство.


Започнете да градите своя имидж като се сдобиете с някое от посочените неща. Това би била добра първа инвестиция по пътя напред. Ако не друго поне ще прекарате малко време по магазините и ще придобиете самочувствие.


###


related

новини бг 8913779876476109363

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item