stoineff

Зверство: Родители убиха 40 дневно бебе от бой в Пазарджик

Бебе на 40 дни издъхна след жесток побой тази нощ. 

Лекарите от болницата в Пловдив са направили всичко по силите си, за да спасят новороденото, но травмите били изключително тежки. Детенцето е било транспортирано от болницата в Пазарджик, където снощи е прието в много тежко състояние.


Бебето е закарано в безсъзнание в болницата, а родителите му казали пред дежурния лекар, че е паднало от леглото и си е ударило главата, съобщава trafficnews.bg. Веднага след прегледа обаче, докторът установил, че травмите вероятно са от жесток побой и по негово настояване детето е транспортирано с линейка до Университетска болница в Пловдив.

Лекарите съобщили за подозренията си в полицията и във Второ районно управление, където е образувано дознание. Веднага са започнали разпити и огледи на дома, в който е живяло детето.

Вероятно се касае за насилствена смърт и ако аутопсията докаже, че върху новороденото е упражнено насилие, ще бъде образувано дело за предумишлено убийство. В такива случай най- вероятноият извършител е един от двамата родител

related

Пловдив 5837276625871203107

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item