stoineff

Една от жертвите на катастрофата в Яхиново е начална учителка

41-годишната Елза Кънчева Петрова от Кюстендил е една от жертвите в кървавата катастрофа в дупнишкото село Яхиново. Елза е била начална учителка от Второ основно училище „Даскал Димитри”, съобщава „Вяра”.


В Яхиново мигове преди да загине е разлепвала афиши, че фирмата на мъжа й извършва сондажни проучвания за вода в района. Учителите в Кюстендилско са потресени от трагедията.

„Тя е начална учителка. Има две дъщери, едната е вече студентка в Благоевград, след като миналата година се дипломира от Професионалната гимназия по туризъм. Казва се Клаудия. Другата е по-малка, десети клас, ученичка в Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт “Йордан Захариев“. Знам, че мъжът й се занимаваше със сондажи. Направо съм изумена от случилото се“, сподели бившата й колежка Росица Кузева.

От Второ основно училище категорично отказаха коментар, тъй като директорката Светла Антова е в болничен. „Чухме за инцидента, нищо не можем да кажем“, споделяха пестеливо преподаватели.

„Разберете, че по-страшно нещо не съм виждал от години. Това са все млади хора и деца. Аз бях там до приключване на оперативно-следствените действия. Невероятна драма е не само за региона, но и за цяла България. Работата по случая продължава“, коментира директорът на ОД МВР- Кюстендил, Елиан Стамболийски.

На мястото на кървавото меле пристигна и областният управител Виктор Янев, който загуби ума и дума от случилото се. Две линейки транспортираха труповете за аутопсия до Кюстендилската болница. Направена е стандартната процедура. Взети са кръвни проби, както и дактилоскопски следи от волана на смачканата до неузнаваемост кола.

related

новини бг 8850130887622887722

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item